شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

رئیس ستاد امنیت انتخابات: مجریان در صورت حمایت از کاندیداها عزل می‌شوند

سیدمجید میراحمدی رئیس ستاد امنیت انتخابات کشور با بیان اینکه سلامت و امنیت انتخابات خط قرمز وزارت کشور است، گفت که مجریان در صورت حمایت از کاندیداها حتی روز انتخابات هم باشد، عزل می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 24
کد خبر: ۲۲۹۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، سیدمجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور و رئیس ستاد امنیت انتخابات  گفت: تاکید مستمر وزیر محترم کشور به تمامی مجریان انتخابات همواره این بوده که هیچ مقام و مجری اعم از استاندار، فرماندار، بخشدار و... حق جانبداری از هیچ کاندیدای را آشکار و پنهان ندارد و اگر مشخص شود که این خط قرمز رعایت نشده، حتی روز انتخابات هم باشد عزل می‌شوند.


وی افزود: به همین لحاظ باورم این است با توجه به اجرا قانون جدید برگزاری انتخابات ونظارت وکنترل مستمر عملکرد مجریان، انتخابات در سلامت کامل برگزار می شود.


وی ادامه داد: در مورد امنیت نیز ستادهای امنیت با عضویت کلیه دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی، فراجا، سپاه، ارتش، دستگاه قضائی، صدا و سیما درسراسر کشور تشکیل و با هوشیاری و بیداری و تسلط و اشراف اطلاعاتی و با بکارگیری بیش از ۲۵۰ هزارنفر از کارکنان پلیس و سپاه و بسیج و پشتیبانی هوائی ارتش از امنیت صندوقها و مکانهای اخذ رأی مراقبت می شود.


میراحمدی تصریح کرد: در این ایام کنترل مرزها تشدید می‌شود و فراجا که مسئولیت اصلی امنیت صندوقها را دارد در آماده باش کامل است.


وی ادامه داد: در مورد امنیت نیز ستادهای امنیت با عضویت کلیه دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی، فراجا، سپاه، ارتش، دستگاه قضائی، صدا و سیما درسراسر کشور تشکیل و با هوشیاری و بیداری و تسلط و اشراف اطلاعاتی و با بکارگیری بیش از ۲۵۰ هزارنفر از کارکنان پلیس و سپاه و بسیج و پشتیبانی هوائی ارتش از امنیت صندوقها و مکانهای اخذ رأی مراقبت می شود.


میراحمدی تصریح کرد: در این ایام کنترل مرزها تشدید می‌شود و فراجا که مسئولیت اصلی امنیت صندوقها را دارد در آماده باش کامل است.


رئیس ستاد امنیت انتخابات کشور اظهار داشت: کاندیداها و طرفدارانشان باید حفظ آرامش وامنیت را در عین حال که به دنبال رقابت و تبلیغ هستند وجهه همت خود قرار دهند. اگر کاندیدائی اقداماتش منجر به بی نظمی وچالش امنیتی شود و از خط قرمز امنیت عبور کند صلاحیت او زیر سوال خواهد بود و نیروهای حافظ امنیت با قانون شکنان برخورد قاطع خواهند کرد.


میراحمدی در مورد مشارکت و رقابت که از راهبردهای چهار گانه مورد تاکید مقام معظم رهبری است هم گفت: رقابت‌ها درشهرستانها جدی است و مشارکت اکثر شهرستانها خوب وقابل توجه است. درکلان شهرها نیز با توجه به وجود کاندیداها از گروههاو سلایق محتلف و ارائه لیست از جناح‌های مختلف نوید رقابت و درنتیجه مشارکت قابل قبول را می دهد.


رئیس ستاد امنیت انتخابات کشور گفت: انشالله مردم با درک شرایط و شناخت دشمنان حماسه می آفرینند و به ندای رهبر دلسوز و الهی خود لبیک خواهند گفت. لبیک به ولی امر لبیک به امام زمان است و انشالله در ماه شعبان که متعلق به امام زمان است و ماه سرور وشادی است دل مردم و دوستان شاد از این حماسه حضور شود ودشمنان ملت همچون ۲۲ بهمن که ملت آنان را غافلگیر کردند محزون وناامیدشوند./ فارس

ارسال نظر